Що подарувати чоловікові: на день народження чи на 23 лютого 

Усю зиму і до кінця лютого у світі святкується велика кількість свят. Наприклад, 23 лютого для чоловіків і 8 березня для жінок. Тому вже з самого початку року варто продумати топ подарунків чоловікові та жінці. 

Щодо того, які найкращі подарунки для чоловіка, то можна використати класичні варіанти. Вони найбільше підійдуть парам, які тільки зав'язали свої стосунки. 

ТОП 10 найкращих подарунків для чоловіків

Тільки здається, що чоловікові вибрати подарунок легше, ніж жінці. На ділі, на 23 лютого або на день народження починається справжній челендж пошуку презенту.

топ подарунків чоловіку

Обрати подарунок для чоловіка може бути викликом, але ось 10 ідей, які можуть надихнути вас на вибір:

  1. Новий гаджет, навушники високої якості, розумний годинник або геймерські аксесуари можуть бути чудовим подарунком для тих, хто таким захоплюється.

  2. Аксесуари для подорожей. Якісний рюкзак, гаманець, чохол для паспорта або портфель з натуральної шкіри можуть бути корисними і стильними подарунками для чоловіків.

  3. Якщо чоловік захоплюється ремонтом або хобі, хороший інструмент або набір для ремонту можуть бути практичним і цінним подарунком.

  4. Парфуми та косметика високої якості. Якісний парфум або косметика для догляду за шкірою можуть бути прекрасним способом показати турботу про людину. Такий подарунок підійде і на 23 лютого. 

  5. Якщо чоловік займається спортом, подарунок у вигляді нових кросівок, одягу для занять спортом або фітнес-трекера може бути вельми цікавим.

  6. Подарунок за захопленням чоловіка. 

  7. Книги або аудіокниги. Подаруйте своєму чоловікові книгу від улюбленого автора або цікаву новинку в жанрі, який його цікавить. Аудіокниги також можуть бути хорошим варіантом для тих, хто багато часу проводить за кермом або займається спортом.

  8. Розваги. Подаруйте своєму чоловікові незвичайний досвід, як-от урок водіння на перегоновому треку, парний масаж або курс з виноробства.

  9. Активні подарунки. Подаруйте коханому чоловікові квитки на концерт, спортивний захід або екскурсію.

  10. Подарункові сертифікати. 

топ подарунків чоловіку

Загалом універсальні варіанти більше підійдуть хлопцеві. А ось найкращі подарунки чоловікові варто шукати, виходячи з уподобань коханого чоловіка. 

ТОП 10 подарунків хлопцю: обираємо щось незвичайне

топ подарунків чоловіку

Щоб здивувати хлопця або чоловіка, можна думати нестандартно. Кілька прикладів таких подарунків:

  1. Подаруйте йому досвід, який він ніколи не забуде, такий як політ на повітряній кулі, уроки пілотування літака, скелелазіння і дайвінг.

  2. Подаруйте коханому чоловікові підписку на незвичайний журнал, книжковий клуб, онлайн-курс або місячну доставку крафтового пива. У цьому плані потрібно враховувати уподобання чоловіка. 

  3. Створіть щось унікальне і персональне, наприклад, книжку з власними рецептами або арт-проєкт, виконаний художником. У всьому цьому має "читатися" відданість і любов пари. 

  4. Подаруйте йому незвичайний кухонний гаджет, наприклад, молекулярний кулінарний набір для експериментів з їжею або робот-пилосос для автоматичного прибирання будинку.

  5. Якщо чоловік полюбляє екстрим, подаруйте чоловікові квитки на банджі-джампінг, парашутний стрибок, водіння на гоночному треку або рафтинг по швидкій річці.

  6. Подаруйте чоловікові витвір мистецтва або унікальну книгу, колекційне вино.

  7. Організуйте для нього подорож на кулінарний фестиваль або екскурсію з виробництва вина чи сиру.

  8. Подаруйте своєму чоловікові ніч в обсерваторії. Зазвичай таких варіантів предостатньо в будь-якому місті. 

  9. Організуйте невелику пригоду, наприклад, полювання на скарби, геокешинг або похід по дикій місцевості.

  10. Досить стандартний варіант — фотосесія. Організуйте фотосесію для чоловіка або для пари.

Загалом ТОП подарунків хлопцю може бути значно більшим (більшим, ніж ТОП 10). 

Найкращі та найпопулярніші подарунки на 23 лютого

найкращі подарунки для чоловіка

На початку стосунків важливо обирати подарунки, які будуть приємні та допоможуть зміцнити новий зв'язок. Такий принцип підходить для святкування 23 лютого, та й для будь-якого іншого святкування.

Утім, як стверджують психологи, чоловіки є не такими вимогливими до теми подарунків. Саме тому їм так що буває складно подарунки підібрати у відповідь. Тож, якщо жінка переймається, що подарувати своєму чоловікові, варто купити щось цінне для нього та пояснити, чому їй здається, що подарунок припаде коханому до душі. Такий алгоритм дій нехай і простий, але досить ефективний. 

найкращі подарунки для чоловіка

Ось кілька ідей на тему подарунка, якщо пара перебуває тільки на початковій стадії стосунків:

  1. Подарункова карта. Йдеться про подарункову карту в його улюблений магазин, кафе. Попередньо потрібно поспостерігати за коханим: що він любить і що йому подобається, особливо на дозвіллі. 

  2. Книга. Такий варіант теж універсальний, особливо якщо чоловік любить читати. Можна дізнатися про улюбленого автора хлопця у друзів або просто зазирнути на його книжкову полицю. 

  3. Подаруйте своєму хлопцеві квитки на концерт його улюбленого гурту або виконавця.

  4. Подарунковий набір для догляду за шкірою або засоби для гоління. Такий практичний подарунок цілком універсальний.

  5. Фотоальбом або рамка для фотографій. Простий, але дуже милий подарунок, який точно стане в пригоді на початковій стадії стосунків. 

  6. Ігри та гаджети. Подаруйте коханому настільну гру, новий геймпад для ігрової консолі або інші гаджети, які можуть зацікавити його. У цьому випадку важливо знати вподобання хлопця. 

  7. Організуйте романтичну прогулянку на природі, пікнік або похід, щоб провести час удвох і насолодитися спілкуванням. Такий подарунок дасть змогу краще пізнати одне одного. 

  8. Романтичний вечір. Подаруйте коханому хлопцю романтичний вечір. Такий подарунок підійде і на день народження, на Новий рік або на 23 лютого. 

Загалом такий список також можна продовжувати. 

Ще ідеї, що подарувати хлопцеві на 23 лютого 

найкращі подарунки чоловіку

Подарунок для чоловіка на 23 лютого може бути як практичним, так і символічним. Хоча багато чоловіків і зовсім відходять від традиції щось отримувати в такий день. Таке свято і зовсім може себе зжити, але поки такого не сталося, ось кілька ідей для подарунка:

  1. Аксесуари. Як подарунок підійде якісний ремінь із натуральної шкіри, стильний чоловічий годинник, манжети для сорочки.

  2. Техніка та гаджети. Безпрограшний варіант, якщо чоловік захоплюється технікою. У такому разі вибрати буде з чого. Проблема такого вибору в тому, що часто складно вгадати з такими уподобаннями чоловіка. Тому, якщо стосунки досить близькі, краще відразу дізнатися, який гаджет хоче коханий.  

  3. Активний відпочинок. Подаруйте йому квиток на футбольний матч, поїздку на квадроциклах, катання на ковзанах чи сноуборді в зимовому курорті. Такі подарунки підійдуть тільки тим чоловікам, які люблять активний відпочинок. 

  4. Парфумерія. Якісний парфум теж стане безпрограшним варіантом. Утім, варто обирати ті парфуми, які подобаються чоловікові, а не обирати на свій розсуд.  

  5. Подаруйте на 23 лютого своєму чоловікові набір для гриля, високоякісне м'ясо для BBQ, набір для приготування коктейлів або подарунковий сертифікат на вечерю в його улюбленому ресторані.

  6. Якщо чоловік захоплюється читанням або кіно, подаруйте йому книгу улюбленого автора або DVD-колекцію фільмів, які він хотів би подивитися. У цьому випадку потрібно знати вподобання свого чоловіка. 

  7. Спортивні аксесуари. Якщо чоловік займається спортом, подаруйте йому нову футболку для тренувань, пару кросівок або фітнес-трекер для відстеження активності.

  8. Ексклюзивні алкогольні напої. Подаруйте своєму чоловікові пляшку улюбленого віскі, коньяку, рому або вина з оригінальною етикеткою.

  9. Автомобільні аксесуари. Якщо чоловік захоплюється автомобілями, то подаруйте йому щось пов'язане з цією темою. 

найкращі подарунки чоловіку

Зазвичай на будь-яке свято знадобиться так званий персональний подарунок. Якщо є час і сили, зробіть щось самостійно, наприклад, подаруйте йому гарно оформлений фотоальбом зі спільними фото або приготуйте романтичну вечерю.