«Далеко не перша спроба». Очільник Херсонщини прокоментував замах на себе

Замах на очільника Херсонської обласної військової адміністрації

Олександр Прокудін, голова Херсонської обласної військової адміністрації, підтвердив повідомлення про підготовку замаху на його життя. У відеозверненні, опублікованому в його Telegram-каналі, він підтвердив правдивість цієї інформації.

Так, це дійсно правда. На жаль, це далеко не перша і, напевно, не остання спроба
, - заявив Прокудін.

Глава регіону розповів, що не повідомляв про це публічно, оскільки знав, куди йде прийнявши посаду в прифронтовому регіоні. Прокудін підкреслив, що російські окупанти щодня атакують Херсон і область, що призводить до гибелі цивільних осіб.

Я така ж людина, як і інші, це буденність. Хочу подякувати Службі безпеки України за проведену операцію. Найголовніше - це викрито ще одного колаборанта, який зрадив країну
, - зазначив Прокудін.

Слід зазначити, що Служба безпеки України успішно запобігла замаху на Прокудіна.

Крім того, СБУ працює над ліквідацією зрадників та військових злочинців на окупованих територіях і всередині РФ. Зокрема, це стосується Іллі Ківи та Владлена Татарського.

Зазначимо, що 12 квітня у Москві стався вибух автомобіля Toyota Land Cruiser Prado. Виявилося, що власником підірваної машини був 48-річний колаборант, колишній працівник СБУ Василь Прозоров.