DeepState: ЗСУ відбили ворожі штурми на Авдіївському напрямку

Застереження про нові атаки після захоплення Авдіївки

Після захоплення Авдіївки російські загарбники спробували здійснити штурми біля Ласточкиного, але українські сили зуміли відбити їх. За інформацією DeepState, російські війська намагалися штурмувати цей район з значною кількістю піхоти, але не мали успіху.

У зв’язку з цим, вважається, що окупанти готуються до нових наступальних операцій і, ймовірно, планують відновити штурмові дії найближчим часом.

Також повідомляється, що російські війська атакують також в районі Первомайського та наблизились до Невельського. Бої відбуваються у містах Георгіївка, Побєда та Новомихайлівка, де противник збільшив тиск.

Аналітики наголошують, що після боїв за Авдіївку російським окупантам можливо доведеться перемістити сили на інші ділянки фронту. Є ймовірність, що ворог може спробувати вийти на оперативний простір західніше міста або зосередитися на Куп'янській, Часовій Ярі або Роботиному.

Також слід згадати, що російські окупанти розстріляли шість полонених захисників в Авдіївці, які залишилися після відходу українських військ. Їхні тіла виявлені на відео в соцмережах.

Важливо відзначити, що українські війська успішно готуються до можливих наступних атак, знищуючи резерви російської армії. Операція виходу з Авдіївки пройшла без великих втрат серед українських військовослужбовців.

Крім того, протягом чотирьох місяців активної фази Авдіївської оборонної операції російська армія втратила понад 47 тисяч військових та сотні танків.