День Соборності України: листівки та привітання

День Соборності України: історична дата об'єднання

22 січня відзначається День Соборності України. В цей день у 1918 році була оголошена незалежність за допомогою IV Універсалу Української Центральної Ради, а рік пізніше, у 1919, відбулося офіційне об'єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки на Софійській площі у Києві. Це був важливий момент в історії, коли українські регіони об'єдналися в одну державу.

Привітання та листівки до Дня Соборності

З Днем соборності, свободи і єднання!Кожен день – із вечора до ранняХай дарує Вам приємні миті,Будете завжди теплом зігріті.

***

Вітаю з Днем Соборності України та побажати від душі хочу єдиного духу народу, великої сили та могутності, міцної дружби та братньої допомоги, взаємоповаги та розуміння, вірних цілей та високих прагнень, одного чистого та мирного неба на всіх.

***

Вітаю з Днем Соборності України і щиро бажаю завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.

***

22 січня – День Соборності України, одне із головних свят. Щиро вітаю та бажаю здоров'я і добробуту вашій сім'ї. Нехай життя кожного українця буде радісним, щасливим і мирним. Нехай сонце завжди освітлює Україну, нехай в ній живеться тепло, світло і затишно.

***

Вітаю з Днем Соборності України! Щиро бажаю завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.

***

Сьогодні український народ відзначає важливу дату своєї багатовікової історії – День Соборності. Це свято об'єднання українських земель в єдину самостійну державу. Ми вкотре змушені боротися за нашу єдність, незалежність та свободу. За час повномасштабної війни, яку розв'язала Росія, ми довели, що ми сильна та незламна нація. Тримаймо стрій та йдемо далі до перемоги!

***

Вітаю з Днем Соборності України і щиро бажаю завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.

***

З Днем Соборності України! Нехай любов до рідного краю об'єднує нас, допомагає йти до перемоги та процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України. Добробуту та миру!

***

Вітаю з великим святом – Днем Соборності України. Сьогодні хочу побажати тобі бути одним цілим з народом, цінувати міцну дружбу, завжди отримувати братську допомогу та повагу земляків. Миру, добра і згуртованості всій країні!

***

З Днем Соборності України! Нехай кожен момент цього святкового дня наповнює твоє серце гордістю за величну історію нашої незалежної України! Слава Україні!

***

Сьогодні відзначаємо не тільки минуле, але і майбутнє нашої незалежної держави. Нехай кожен день приносить нові досягнення та події, що роблять нас ще сильнішими. Слава Україні!