Дівчина вкрала у полоненого окупанта кілька мільйонів рублів та кинула його

У полоні російського вояки з'явився новий біль. Його дівчина викрала його зароблені на війні з Україною 2,5 млн рублів і залишила його повідомленням. Про це сам росіянин розповів журналісту Володимиру Золкіну.

Окупант признається, що приєднався до військ заради грошей в грудні 2022 року. Він мав борги і іпотеку. Але за своє рішення заробляти на війні, вбиваючи українців, йому довелося заплатити велику ціну.

Підрозділ, в якому був росіянин, направили на передову і примусили брати участь у штурмах. Він відмовився і потрапив у підвал під назвою Луганська Народна Республіка. Там тримали російських мобілізованих, які не хотіли йти на фронт. За цей час закінчився контракт бійця, але його автоматично продовжили. Окупанта відправили на бойові дії, надавши йому несправний автомат. Росіянину пощастило потрапити в полон і врятувати своє життя.

Я з тобою жити не буду

Фінансова ситуація росіянина не вдавалася покращити. Його дівчина викрала з його картки 2,5 млн рублів. Вона надіслала йому повідомлення з таким вмістом: "Я з тобою жити не буду". Коли вояки приїхав у відпустку, то виявив, що у будинку залишився лише його гаманець з 100 тисячами рублів.

Раніше він пояснив, чому прийняв пропозицію про контракт і перейшов на війну проти України.

Також він розповів, чому саме вирішив піти воювати проти України, хоча багато інших мешканців Криму вирішили залишитися нейтральними у конфлікті.

Уведення полонених до ЗСУ розповідає про те, як росіяни поповнюють свої ряди на фронті.

Також стало відомо, кого Росія намагається перш за все повернути з полону.

Кремль націлено використати родичів українських воєнополонених, щоб спровокувати соціальне невдоволення в Україні.

РФ використовує обмін полоненими як інструмент для підриву ситуації в Україні, як зі сторони людей, так і політично.