Дніпропетровщина: влада повідомила про влучання

Ракетна атака на Дніпропетровщині: збиті дві ракети

Сьогодні вранці, 15 лютого, під час ракетної атаки РФ сили протиповітряної оборони збили над Дніпропетровською областю дві ракети. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

Ракети приземлилися в Нікопольському та Новомосковському районах. Лисак заявив, що об'єкт інфраструктури, який пошкоджено, знаходиться в Дніпровському районі. Він також підкреслив, що ніхто не постраждав.

Масована ракетна атака на Київ: ракети збиті

Сили та засоби протиповітряної оборони збили всі ворожі ракети, які були запущені для атаки на Київ. Ракетний удар російських загарбників був комбінованим. Він тривав понад 2 години, після чого було оголошено повітряну тривогу.

Ранкова атака на Львів: постраждало дві школи та садок

У Львові внаслідок ранкової атаки РФ прилетіла ракета, що призвело до розбиття вікон у декількох будинках. Мер Садовий повідомив, що дві школи та один садок постраждали. Загалом, внаслідок атаки пошкоджено 18 житлових будинків, а троє людей поранено.

Влучання на Полтавщині та Хмельниччині

Під час масованої ракетної атаки російських загарбників на Полтавщині зафіксовано влучання. Також, на Хмельниччині є ушкодження цивільних об'єктів.