Донька Фаріон показала її останнє фото

Останнє фото Доньки Фаріон
Останнє фото Доньки Фаріон

Донька мовознавиці Ірини Фаріон, Софія Семчишин, опублікувала фотографію зі своєю матір'ю та колишнім чоловіком. Це останнє зображення, зроблене за місяць до вбивства Ірини Фаріон. У інтерв'ю ведучій ТСН Соломії Вітвіцькій Софія розповіла про цю світлину і про щастя, яке на ній відображено.

«Це остання світлина моя і моїх батьків. Хоча я не думала, що це буде остання світлина. Але саме на цій світлині ми надзвичайно щасливі. І вона тоді татові, який зараз захищає всіх українців на Харківському напрямку в піхоті, казала: «Остапе, йдемо у Гарнізонний храм». Ця світлина була зроблена за місяць до її вбивства, тобто 20 червня. І ми тоді всі разом пішли у Гарнізонний храм. І ніхто б не зміг уявити, що 20 липня у Гарнізонному храмі буде її парастас», - розповіла Софія.

Софія додала, що цю фотографію вона завжди триматиме на видному місці вдома як пам'ять про цілісну сім'ю, якої вона не мала через певні обставини.

«Але мама завжди підтримувала мого тата і завжди йому дякувала за те, що є я. Вона називала мене «Божим даром», бо діти народжуються з великої любові двох людей. Їм вдалося зберегти гарні стосунки», - сказала донька Фаріон.

Нагадаємо, що Ірину Фаріон застрелили у Львові. Підозрюваним у вбивстві є 18-річний дніпрянин, який орендував кілька квартир у Львові перед злочином. Також відомо, що підозрюваний був зв'язаний з телеграм-спільнотою «Против системы», власник якої пропагує негативні ідеї.

Галицький суд Львова вирішив тримати підозрюваного під вартою протягом 60 днів.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
вчора, 17:34 132 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)