Допомога Україні: Байден погодився посилити імміграційну політику, - WSJ

У Сенаті розробляється імміграційна угода

У Сенаті ведуться розмови та розробляється нова імміграційна угода. Політики намагаються знайти компромісні рішення щодо цього важливого питання для країни.

Згідно з останніми звітами з Вашингтона, група сенаторів працює над рамками нової угоди, яка змінить існуючу систему імміграції. Одним з ключових питань є забезпечення безпеки кордону, а також визначення процедур для нелегальних мігрантів, які вже знаходяться в країні.

Я працюю над цією імміграційною угодою вже багато років і бачу великий прогрес, - заявив один з сенаторів. - Ми намагаємося знайти баланс між забезпеченням безпеки наших кордонів і створенням робочих механізмів для законних мігрантів."

Створення комплексної імміграційної угоди є великим викликом для Сенату, але політики впевнені в тому, що здатні досягти успіху у вирішенні цього складного питання.

Прогрес на переговорах

За останні кілька тижнів відбулися численні зустрічі між сенаторами, під час яких обговорювалися різні аспекти нової угоди. Вдале поєднання імміграційних політик з різних фракцій може призвести до ухвалення потрібних рішень та підписання угоди.

Заслушуючи думки експертів та громадськості, сенатори роблять кроки до розробки компромісу в питанні імміграції. Очікується, що угода буде містити положення про зміну системи видачі віз, спрощення процедур для робочих мігрантів та встановлення чітких правил для нелегальних мігрантів, включаючи шляхи набуття громадянства.