Доступ до інтернету без світла: у Києві запустили новий сервіс з інформацією про провайдерів

Новий сервіс інформації про провайдерів
Новий сервіс інформації про провайдерів

У Києві розширили функціонал публічних дашбордів з інформацією про роботу інтернет-провайдерів

У Києві було вводить новий розділ в публічних дашбордах, який містить інформацію про роботу інтернет-провайдерів під час вимкнень електроенергії. Цю новину повідомив Петро Оленич, заступник голови КМДА з цифрового розвитку та цифровізації, за даними "Хвилі".

Тепер кияни можуть отримати дані про тривалість надання послуг різними провайдерами в умовах відсутності електроенергії. Вони також можуть ознайомитися з рейтингом компаній, який відображає поширеність послуг провайдерів в різних районах міста і загальну популярність серед користувачів.

Цю інформацію було зібрано завдяки активній участі громадян в опитуванні через додаток "Київ Цифровий". Особливо варто відзначити можливість дізнатися, який провайдер у кожному районі столиці надає найтривалішу підтримку інтернет-зв'язку під час вимкнення електроенергії.

Оленіч також наголосив, що така інформація є важливою, оскільки критична інфраструктура міста часто піддається загрозам з боку зловмисників. Всі бажаючі можуть отримати доступ до оновлених дашбордів на офіційному порталі міста.

Читайте також