Дрони СБУ підірвали нафтобазу з пальним в Ростовській області

Підірвана нафтобаза в Ростовській області
Підірвана нафтобаза в Ростовській області

Атака на нафтобазу з пальним в Ростовській області

У ніч з 12 на 13 липня на нафтобазу з пальним в Ростовській області Росії були здійснені атаки дронів Служби безпеки України. Про це повідомив джерело в правоохоронних органах.

За словами нашого співрозмовника, атаковано об'єкт, де зберігалися бензин та дизельне паливо загальною ємністю 12,5 тисяч кубометрів.

Внаслідок атаки вночі відбувся вибух, після чого почалася масштабна пожежа. Для її ліквідації залучили близько півсотні осіб та 14 одиниць техніки.

Інформаційне джерело зазначило, що загалом уже було здійснено більше 30 успішних ударів по російських нафтобазах та нафтопереробних заводах.

Раніше, вранці 13 липня, на нафтобазі в Ростовській області РФ через атаку дронів виникла пожежа. За попередніми даними, осіб, що загинули або отримали поранення, немає.

Також, вранці 9 липня, на нафтобазі в місті Калач-на-Дону у Волгоградській області РФ також сталася пожежа через атаку дронів.

Раніше повідомлялося, що в Білгороді в Росії ввечері лунали вибухи, працювала російська протиповітряна оборона. В результаті атаки пошкоджено інфраструктуру та є постраждалі.

Крім того, ніч на вівторок у Ростовській області Росії відбулись вибухи, активізувалась протиповітряна оборона, що спричинило пожежу на електропідстанції.

Читайте також