Дружина Фагота Ольга Навроцька "childfree" розповіла, чому не хоче дітей

Українська дизайнерка Ольга Навроцька та співак Олег Фагот Михайлюта вже більше 10 років у стосунках. Пара щаслива у шлюбі, але за цей час так і не народила спільних дітей.

Чому так склалося, дівчина розповіла в програмі TalaVision.

В інтерв'ю модельєр заявила, що дотримується позиції childfree (бажання не мати дітей). За її словами, обранець не прийняв цього. Ольга вважає, що діти — це велика відповідальність.

Там ще є питання: спочатку childfree, а потім мені вже 47 років. У мене є певні питання з гормонами і щитовидкою, з якими я вже не взлечу. Але я думаю, що якщо б я хотіла злетіти, то я б давно це вже зробила, — заявила Навроцька.

Дизайнерка зізналася, що ніколи не відчувала материнського інстинкту, тому у неї не було бажання мати дитину. Але це зовсім не означає, що у Ольги відсутня любов до них. Навпаки, вона пише для дітей казки.

Я розумію, що я сама дитина, — сказала знаменитість.

Відзначимо, що Фагот має сина. Артист багато часу проводить з 10-річним сином Микитою та заради нього пішов на проект "Танці з зірками". З мамою хлопчика співак розлучився, коли вона була вагітна, адже познайомився тоді з Ольгою і не зміг розлучитися з нею.