Дружина Фагота Ольга Навроцька "childfree" розповіла, чому не хоче дітей

Супруга Фагота Ольга Навроцкая объяснила, почему не хочет детей
Супруга Фагота Ольга Навроцкая объяснила, почему не хочет детей

Українська дизайнерка Ольга Навроцька та співак Олег Фагот Михайлюта вже більше 10 років у стосунках. Пара щаслива у шлюбі, але за цей час так і не народила спільних дітей.

Чому так склалося, дівчина розповіла в програмі TalaVision.

В інтерв'ю модельєр заявила, що дотримується позиції childfree (бажання не мати дітей). За її словами, обранець не прийняв цього. Ольга вважає, що діти — це велика відповідальність.

Там ще є питання: спочатку childfree, а потім мені вже 47 років. У мене є певні питання з гормонами і щитовидкою, з якими я вже не взлечу. Але я думаю, що якщо б я хотіла злетіти, то я б давно це вже зробила, — заявила Навроцька.

Дизайнерка зізналася, що ніколи не відчувала материнського інстинкту, тому у неї не було бажання мати дитину. Але це зовсім не означає, що у Ольги відсутня любов до них. Навпаки, вона пише для дітей казки.

Я розумію, що я сама дитина, — сказала знаменитість.

Відзначимо, що Фагот має сина. Артист багато часу проводить з 10-річним сином Микитою та заради нього пішов на проект "Танці з зірками". З мамою хлопчика співак розлучився, коли вона була вагітна, адже познайомився тоді з Ольгою і не зміг розлучитися з нею.

Читайте также