ДСНС показала наслідки російського удару по Дніпру (фото)

Наслідки удару російських сил по Дніпру
Наслідки удару російських сил по Дніпру

Ракетна атака РФ в Дніпрі: 13 поранених, 5 з них - діти

У результаті ракетної атаки Російської Федерації у Дніпрі поранення отримали 13 людей, з яких 5 - неповнолітні. Пошкодження зазнали дитячий садок, коледж та підприємство. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

На території підприємства виникла пожежа площею 150 кв.м, яку вдалось загасити рятувальникам.

П'ятеро дітей серед поранених

В результаті ракетного удару поранення отримали 5 дітей у віці від 14 до 17 років, з яких 4 особи госпіталізовані. Також серед постраждалих є 8 дорослих. На місці події працюють психологи ДСНС, які надають необхідну підтримку постраждалим.

Рятувальники гасять пожежу та ліквідовують наслідки атаки

Для ліквідації наслідків події залучено 55 рятувальників та 11 одиниць техніки Головного управління. Поліція проводить розслідування.

Атака російської армії в Дніпрі

Сьогодні, 2 квітня, російська армія вчинила ракетний удар по Дніпру, у результаті чого постраждали мирні жителі. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Лисак.

Станом на 20:23 загальна кількість постраждалих зросла до 18. Дванадцятьох поранених госпіталізовано. Стан їхніх поранень оцінюється як середньої тяжкості.

Лисак також зазначив, що один із закладів освіти зазнав пошкоджень: "На щастя, в момент удару всі діти були в укритті. Це врятувало здоров'я та можливо життя хлопців і дівчат".

Загальна ситуація

Триває 769-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. За минулу добу відбулося 71 бойове зіткнення. Всього ворог здійснив 8 ракетних та 93 авіаційних удари, провів 126 обстрілів з реактивних систем. Українське повітряно-протидійне спорядження знищило 9 ударних безпілотних літальних апаратів.

Читайте також