Джонні Депп повертається в кіно після скандального розлучення

Голлівудський актор Джонні Депп повертається в кіно після затяжного та скандального шлюборозлучного процесу з Ембер Герд. Пара розлучилася ще у 2016 році. Проте Ембер висунула низку звинувачень у насильстві з вимогами грошової компенсації.

Судові позови сильно підірвали репутацію Джонні Деппа. Однак після рішення суду на користь актора у нього з'явилися сили знову розпочати улюблену роботу.

Деппа чекає новий образ – головна роль у драмі режисера Майвенн, де він перетвориться на французького короля Людовіка XV.

Поки що про назву та сюжет фільму нічого не відомо. За попередніми даними, зйомки триватимуть 3 місяці у різних локаціях Парижа, зокрема й у Версальському палаці.

Саме правління Людовіка XV було одним із триваліших в історії – 59 років. Проте воно закінчилося сумно — його звинуватили у розпусті та корупції. Король мало приділяв уваги управлінню державою, тому програв Семирічну війну (1756—1763 роки), внаслідок якої країна втратила цілу низку колоній.

У ході скандального судового процесу з Ембер Герд студія Warner Bros. звільнила Джонні Деппа з останньої частини фільму «Фантастичні звірі та де їх шукати». Замість нього головного лиходія Геллерта Гріндельвальда у третій частині зіграв Мадс Міккельсен.