«Є потужні результати». СБУ повідомила, як тепер оснащені морські дрони Sea Baby

«Є потужні результати». СБУ повідомила, як тепер оснащені морські дрони Sea Baby

Українські морські дрони оснащені системами "Град"

Морські дрони СБУ Sea Baby, на які українці зібрали кошти через платформу UNITED24, відтепер оснащені системами "Град". Їх використання було успішним під час наступу на позиції росіян на Кінбурнській косі. Цю інформацію підтвердили джерела "Главкома".

Sea Baby - багатофункціональна платформа

Співрозмовник у СБУ зазначив: "Наш Sea Baby - це не просто дрон, а багатофункціональна платформа, яка постійно вдосконалюється. Він оснащений реактивною системою залпового вогню, яка вже довела свою ефективність. Тому вороги повинні розраховувати на нові сюрпризи. Ми працюємо ефективно, як завжди".

У Службі показали ексклюзивні кадри зимових випробувань Sea Baby та світлини з виробництва дронів.

Цей морський дрон був виготовлений завдяки волонтерському збору. Служба безпеки України продемонструвала його на зимових випробуваннях та поділилася світлинами з виробництва.

Атаки дронів у травні

Нагадаємо, 17 травня дрони СБУ та Головного управління розвідки атакували важливі цілі у Севастополі, Туапсе та Новоросійську. Цю інформацію повідомили джерела "Главкома". Також безпілотники Служби безпеки України ніч проти 19 травня атакували військовий аеродром "Кущевська" та нафтопереробний завод у Краснодарському краї РФ.

Читайте також: