Екологія, подяки та ялинка з апельсинами: ЗМІ розповіли, якою буде різдвяна промова короля Великої Британії

Король Чарльз III виголосить святкове послання з Букінгемського палацу

Король Великої Британії Чарльз III збирається виступити зі святковим посланням з Букінгемського палацу в день Різдва. Він буде стояти поряд з екологічно прикрашеною ялинкою і вікнами, що виходять на меморіал королеви Вікторії та торговий центр. Це буде друга святкова промова короля і перша після його коронації.

Ялинка, на якій буде позувати король, прикрашена екологічними прикрасами, виготовленими з природних матеріалів. Після Різдва дерево буде пересаджено в землю. З початку своєї кар'єри Чарльз виступав за захист дикої природи та питання боротьби зі зміною клімату.

Король підкреслитиме значення служіння для громади у своєму посланні. Він, ймовірно, привітає тих, хто турбувався про інших і піклувався про планету. В своєму виступі він також може згадати свою коронацію та поточні події та виклики, з якими стикається громадськість.

Трансляцію послання супроводжуватиме вид на чашу для попурі з колекції Георга IV. Родина короля також відзначатиме німецьку традицію обміну подарунками та прогулянки Сандрінгемом на Різдво.

Король Чарльз III також планує вітає громадян на дорозі до церкви та з церкви уранці, наслідуючи звичку своєї матері, королеви Єлизавети II.