Експрес «Київ – Львів», набитий зірками, зупинився посеред поля. Що відомо про першу кінопрем’єру 2025 року

Експрес «Київ – Львів», набитий зірками, зупинився посеред поля
Експрес «Київ – Львів», набитий зірками, зупинився посеред поля

В Києві почалося знімання новорічної комедії "Потяг у 31 грудня".

У фільмі грають відомі українські актори та зірки шоубізнесу. Це сімейна комедія, яка розповідає про любов, дружбу, пригоди та дива, що відбуваються тільки в новорічну ніч.

Головні ролі зіграють Станіслав Боклан, Катерина Кузнецова, Артемій Єгоров, Влад Нікітюк, Лілія Ребрик, Юрій Горбунов, Андрій Ісаєнко, Лілія Цвелікова, Володимир Ніколаєнко та інші. Також на екрані з'являться найвідоміші представники шоубізнесу, їхні імена поки що є секретом.

Фільм розповідає історію провідника поїзда Миколи Івановича, який у свій останній службовий рейс стикається з різними пасажирами. Їх зустріч в поїзді змушує їх познайомитися ближче та подолати свої розбіжності. Чи дістануться вони до Львова, глядачі дізнаються у новорічну ніч.

Виконавець головної ролі Станіслав Боклан розповів, що це сама та пригода, в яку хотілося б потрапити кожному людині, тому що вона пов'язана з казками та дивами.

Акторка Катерина Кузнецова поділилася враженнями від знімального процесу і сказала, що цей проєкт був дуже атмосферним та командним.

За словами продюсера Юрія Горбунова, цей фільм має велике значення для країни, оскільки він розповідає про українців, які вірять у казки та відбувається магія на Новий рік. Він також наголосив на зірковому касті фільму і надіється, що він добереться до серця кожного українця.

Факти про фільм "Потяг у 31 грудня":

Жанр: зворушлива новорічна комедія

Хронометраж: 90 хв.

Виробник: Прототип Продакшн, FILM.UA Group

Дистрибутор на території України: FILM.UA Дистрибуція та Green Light Films

Реалізація спонсорства та партнерства: агенція інтегрованих рішень Brandly

Продюсери: Зоя Сошенко, Юрій Горбунов

Виконавча продюсерка: Катерина Швець

Супервізорка: Ірина Костюк

Режисер: Олег Борщевський

Оператор-постановник: Юрій Король

Автори сценарію: Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Кирило Тимченко

Актори: Станіслав Боклан, Катерина Кузнецова, Артемій Єгоров, Влад Нікітюк, Лілія Ребрик, Юрій Горбунов, Андрій Ісаєнко, Лілія Цвелікова, Володимир Ніколаєнко, Дмитро Павко, Анастасія Іванюк, Аліна Коваленко, Анна Кузіна

Читайте також