Ексспікер Литвин показав, чим займається під час війни

Литвин передав навчальну зброю для навчань з військової підготовки

Колишній спікер Верховної Ради Володимир Литвин відвідав Новороманівську ЗОШ у Житомирській області, де передав навчальну зброю для проведення занять з військової підготовки. Про це Литвин повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Побував у Новороманівській ЗОШ. На прохання колективу передав для проведення занять з військової підготовки 2 одиниці навчальної зброї. Поспілкувався з учителями

Володимир Литвин був народним депутатом чотирьох скликань і двічі обіймав посаду спікера Верховної Ради. Він повернувся до наукової діяльності після поразки у виборах, але продовжує активну громадську діяльність. Литвин також був критикований за порушення своєї обіцянки щодо підписання закону про державну мовну політику.

Політик Деркач внесений до санкційного списку США

Андрій Деркач, сват Володимира Литвина, був внесений до санкційного списку США як російський агент. Він вже був оголошений у розшук за незаконне збагачення та держзраду. Деркач раніше був народним депутатом від Партії регіонів та є сином колишнього глави СБУ Леоніда Деркача.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що політики, які не служать народу, а підтримують ворогів України, будуть відповідно покарані.