Енергетики ДТЕК повернули світло у 98 населених пунктів після негоди

Повернення електричного світла ДТЕК
Повернення електричного світла ДТЕК

Енергетики ДТЕК відновили електропостачання для понад 17 тисяч родин у 98 населених пунктах Одещини та Дніпропетровщини після негоди. Інформацію про це надано в повідомленні ДТЕК. 

Завдяки оперативним діям енергетиків ДТЕК були усунуті наслідки негоди в Одеській та Дніпропетровській областях.

У результаті, було відновлено електропостачання після негоди, що постраждала Одеську область у ніч на 12 вересня. Ремонтні бригади відремонтували 15 повітряних ліній, відновили роботу 361 трансформаторної підстанції і забезпечили електропостачання для 15 тисяч родин у 81 населеному пункті.

У Дніпропетровській області 2369 родин у 17 населених пунктах залишилися без електрики через сильний вітер. Для відновлювальних робіт було залучено 12 бригад енергетиків, які відновили роботу 68 трансформаторних підстанцій і 8 ліній електропередач.

Загалом цього тижня енергетики ДТЕК відновили роботу 429 трансформаторних підстанцій і 23 повітряних ліній, забезпечивши електропостачання для майже 17,5 тисяч родин у 98 населених пунктах Одещини та Дніпропетровщини.

Нагадаємо, що у серпні енергетики ДТЕК Ріната Ахметова відновили електропостачання для 714 тисяч родин, які були без електрики через обстріли.

Читайте також