Євробачення-2024: повне відео першого півфіналу

У Мальме розпочався найбільший пісенний конкурс Євробачення-2024. Глядачі з усього світу дивитимуться за талановитими артистами, які змагатимуться за перемогу в конкурсі.

У першому півфіналі виступили 15 країн-учасників, зокрема українські артистки Alyona Alyona та Jerry Heil. Вони виконали пісню Teresa&Maria, а номером їх підготувала кліпмейкерка Таня Муіньо.

Як дивитися Євробачення

Можна дивитися Євробачення-2024 на трьох платформах:

  • телеканал «Суспільне Культура»;
  • сайт «Суспільне Культура»;
  • сайт «Суспільне Євробачення».

Учасники Євробачення

У конкурсі Євробачення 2024 беруть участь 37 країн. Після 31-річної відсутності Люксембург повертається на конкурс. Але Румунія не братиме участі у 2024 році.

У першому півфіналі виступили 15 країн, у другому будуть представники 16 країн.

Фінал конкурсу відбудеться 11 травня з участю 26 країн: по 10 країн з кожного півфіналу, країни Великої п’ятірки (Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція) і Швеція як країна-господиня.

Нагадаємо, 7 травня почався міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2024. У першому півфіналу виступили українські артистки. Jerry Heil та Аlyona Аlyona представили пісню Maria&Teresa.

Учасниці Аlyona Аlyona та Jerry Heil розповіли про значення своїх костюмів для виступу на Євробаченні. Вони заявили, що костюми були ретельно продумані і стали доречним додатком до їхнього номеру.