Фаріон, Усик, Арестович, Суббота. Ким українці найбільше цікавилися у Google у 2023 році

Українським користувачам Google найбільше цікавилися певні особи у 2023 році, це випливає з останнього рейтингу, який був опублікований. На першому місці знаходиться Рустем Умєров, міністр оборони України.

В трійці лідерів також знаходяться Спартак Суббота та Олексій Арестович, ексрадник голови Офіса президента. Українці також проявляли інтерес до боксера Олександра Усика та російського диктатора Володимира Путіна.

Українці також часто шукали інформацію про Михайла Мудрика, Карила Буданова та Дмитра Лінартовича. У рейтингу персон замкнули списком Ірина Фаріон та Гарік Бірча.

Google також опублікував топ-10 пошукових запитів, які були найпопулярнішими серед українців у 2023 році. Більшість запитів були пов'язані з війною. Найпопулярнішим запитом стала "Карта повітряних тривог". На другому місці знаходиться запит "Графік відключення світла", а на третьому - "Пригожин".

Також варто зазначити, що з 1 грудня Google почав видаляти облікові записи, які не використовувалися протягом двох років, відповідно до оновленої політики користування. Власники таких аккаунтів отримають кілька сповіщень на електронну пошту перед їх видаленням.