Favbet Foundation передав штурмовикам 15 мавіків

15 мавіків передано штурмовикам Favbet Foundation
15 мавіків передано штурмовикам Favbet Foundation

Українські десантники отримали безпілотники від благодійного фонду

Українські десантно-штурмові війська отримали 15 сучасних безпілотників від Favbet Foundation. У склад пакету допомоги входять 10 безпілотників моделі DJI Mavic 3 та 5 моделі DJI Mavic 3T з тепловізійною камерою.

Дрони вже передані підрозділам для виконання бойових завдань на фронті. Вони використовуються для розвідки, наведення вогню та атак на ворожі позиції. Тепловізійна оптика дронів Mavic 3T дозволяє виявляти ворожу техніку та особовий склад навіть в умовах поганої видимості і вночі.

Десантно-штурмові війська - вістря списа будь-якого наступу. Вони тіснять ворога з української землі та тримають найважливіші рубежі. Ми ж продовжуємо підтримувати наше військо усім необхідним для цієї роботи, - кажуть у Favbet Foundation.

Також пакет допомоги у вигляді 15 дронів Mavic був переданий бійцям Головного управління розвідки.

Крім передачі безпілотників, компанія Favbet була залучена до проєктів з розбудови безпілотних спроможностей ЗСУ та інших Сил оборони.

Благодійний фонд Favbet Foundation підтримує ЗСУ і Операцію Єдність

Favbet Foundation - частина компанійної групи Favbet. У 2023 році вони задонатили 57 млн грн для закупівлі 53 нових пікапів для Армії дронів, а також стали найбільшими корпоративними донорами Операції Єдність з закупівлі 15 000 FPV-дронів.

У цьому році компанія взяла участь у проєкті з придбання 35 морських дронів Sea Baby для СБУ, а також передала 10 млн грн і отримала назву свого власного дрону - Фаворит.

З осені минулого року Favbet також патронує роту ударних безпілотних авіаційних комплексів Фаворит, закриваючи потреби підрозділу у безпілотниках, авто та обладнанні.

Нагадаємо, що недавно команда Favbet Foundation відвідала онкологічне відділення лікарні Охматдит та передала співробітникам нове терапевтичне обладнання.

Читайте також