ФБР прийшло з обшуками до кремлівського пропагандиста

ФБР здійснило обшуки у пропагандиста Кремля
ФБР здійснило обшуки у пропагандиста Кремля
Федеральне бюро розслідувань провело обшук у заміському маєтку відомого російського політолога Дмитра Саймса у Вірджинії. Обшук був санкціонований судом і наразі ФБР не коментує подробиці.

За даними місцевого видання Rappahannock News, співробітники правоохоронних органів здійснювали обшук у маєтку на прізвисько "Патрія" зранку вівторка і повернулися до нього в четвер.

Дмитро Саймс та його дружина придбали цей маєток площею 132,6 акра за 1,63 млн доларів у 2021 році.

Російсько-американський політолог заявив, що він неотримав жодного повідомлення з правоохоронних органів стосовно обшуку його власності і розглядає можливість звернутися до них для отримання довідки.

Дмитро Саймс відомий як співведучий програми про міжнародні відносини на російському каналі "Перший". Його ім'я згадувалося у звіті Роберта Мюллера, але він ніколи не став обвинуваченим.

Десятиліттями Саймс працював експертом з російських справ і був головою Центру національних інтересів, центру державної політики, заснованого Річардом Ніксоном.

Нагадаємо, раніше російська пропагандистка Юлія Вітязєва звинувачувала українського президента Володимира Зеленського після його заяв про "фінал Путіна".

Також відома співачка Лариса Доліна продала своє майно та переказала гроші на "безпечний рахунок".

Читайте також