Федоров розповів, які послуги в «Дії» з'являться найближчим часом

Українці отримають доступ до "Кабінету пацієнта" в застосунку "Дія"

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що українці зможуть отримати доступ до "Кабінету пацієнта" в застосунку "Дія". В "Дії" буде доступна вся медична особиста інформація.

Найближчим часом ми запустимо "Кабінет пацієнта" і медичні push-повідомлення в "Дії". Це дуже важливо для збереження персональних даних в медичній системі. - зазначив Федоров.

Міністр також повідомив про роботу Мінцифри над запуском послуги онлайн-одруження та можливістю розмитнення автомобілів у застосунку "Дія". Однак, для запровадження останньої послуги необхідне голосування у Верховній Раді.

Послуги для ветеранів - ми над цим активно працюємо... і "Дія.Підпис" для юридичних осіб. Це все, що ми в найближчий час запустимо. - додав Федоров.

Також через "Дію" буде можливість відновити втрачені документи та отримати онлайн-нотаріат. У застосунку "Дія" вже доступні всі освітні документи, такі як атестати та дипломи.

Раніше Україна відкрила код мобільного застосунку "Дія", що дозволяє розробникам з усього світу проаналізувати його архітектуру та створити на його основі свої сервіси. Влада заявляє, що дані українців залишаються в повній безпеці.