"Фінішували в затопленому човні": українські веслувальники показали справжній характер на ЧС

У Таїланді проходить чемпіонат світу з веслування на човнах "Дракон".

На цих змаганнях українці вчергове продемонстрували свій незламний дух. "Дракон" українців на повороті накрило хвилею суперників, через що нашій команді довелося 200 м веслувати фактично під водою. Про це пише "Трибуна".

У підсумку наша збірна в результаті фінішувала без сторонньої допомоги, за що отримала шалені оплески підтримки від вболівальників та інших команд, які були вражені стійкістю українців.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Спортсмени завершили змагання на шостому місці, проте стали беззаперечними героями дня. Відео з героїчним фінішом українців стало хітом у мережі.

"Боротися до кінця! Дуже незвично українці долали останні із 200 м у відкритому класі на чемпіонату світу з веслування на човнах "Дракон". Та вони не здалися, продовжили боротьбу і фінішували з 6-м результатом із-поміж 9 команд. Браво за характер", прокоментували змагання у Спортивному комітеті України.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан почала отримувати погрози в соціальних мережах після відмови потиснути руку росіянці Анні Смірновій на чемпіонаті світу.

Ольга також отримує дзвінки з невідомих номерів. Про це вона розповіла в інтерв'ю Football Hub.