Фортифікації на Харківщині: учасники будівництва прозвітують про виконані роботи

Робітники на будівництві фортифікацій
Робітники на будівництві фортифікацій

Засідання по фортифікаціям у Харківській області

Олег Синєгубов, глава Харківської ОВА, оголосив, що відбудеться засідання, на якому будуть презентувати результати будівництва фортифікаційних споруд в області. Про це він заявив у Telegram.

Синєгубов сказав: "Сьогодні доручив профільному заступнику зібрати всіх учасників будівництва фортифікаційних споруд Харківщини".

Він також зазначив, що кожен підрядник буде презентувати свої виконані роботи на засіданні групи "Прозорість та підзвітність".

Після засідання буде публічний звіт під час пресконференції. "Представники ЗМІ матимуть можливість задавати будь-які запитання, які цікавлять громадськість. Ми завжди готові до прозорої публічної відповіді", - запевнив голова ОВА.

Відсутність фортифікацій як причина прориву російських військ

Денис Ярославський, командир розвідувального підрозділу Збройних Сил України, заявив, що головною причиною прориву російських військ на Харківщині є відсутність фортифікацій.

Керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Андрій Коваленко повідомив, що зведення оборонних рубежів на прикордонні з РФ наразі неможливе через інтенсивний вогонь з боку ворога.

Читайте також: 

  • Наступ на Харківщину: аналітики пояснили причетність Заходу
  • ЗСУ проводять прочісування забудови у Вовчанську – Генштаб

Читайте також