Фото дня: вирва від російської ракети у лісі біля Бучі

Фото вирви у лісі поблизу Бучі стало "Фото дня"

Служба BBC Україна опублікувала світлини вирви у лісі поблизу Бучі, яка утворилась після ракетної атаки РФ 15 лютого. Вони були названі "Фото дня".

Сталося це біля села Буда-Бабенецька, яке знаходиться в непосредственной близькості від житлових будинків. Пошкоджено десятки будинків - знесені покриття та вибиті вікна.

Зараз жертв немає, однак вибухова хвиля значно пошкодила майно. Користувачі соцмереж також реагують на ці світлини і закликають уваги до подій, які відбуваються в Україні.

Я б ці фотографії показала б на Радбезі ООН. Кожного дня б показувала. Буквально кожного. Щоб нарешті у світі також відкрилося око. Ще є час, щоб не балістичне око, а якесь більш гуманістичне.

Росія знову атакувала Україну

У ніч на 15 лютого російські загарбники здійснили атаку на Україну. Повітряна оборона знищила 13 з 26 ракет, які були запущені. Вибухи лунали у Києві, Київщині та Львові. У Львові також помітили приліт ракети, яка пошкодила декілька будинків.

Внаслідок ранкової атаки постраждали дві школи та один садок.

Російські окупанти використовували різноманітні ракети, включаючи крилаті та балістичні ракети. Усього було зафіксовано пуски 26 ракет різних типів.

Також стало відомо, що Польща піднімала в небо бойову авіацію під час ракетного удару по Україні.

Авіабомбардування Харківщини

Сьогодні окупанти скинули авіабомби на Харківщину. Відбулося влучання в автомобіль з цивільними, що призвело до загибелі двох мирних жителів та пошкодження житлового будинку.