Французи відкривають в Україні завод з обслуговування систем ППО і радарів

Французи відкривають в Україні завод з обслуговування систем ППО і радарів

На виставці Eurosatory французька збройова компанія Thales підписала три угоди з українською оборонною промисловістю для підтримки фронту та обороноздатності. Це стало відомо з пресрелізу компанії Thales.

Одна з угод стосується створення спільного підприємства в Україні, яке буде займатися виробництвом засобів радіоелектронної боротьби, обладнання тактичного зв'язку, систем та радарів протиповітряної оборони.

Ще одна угода передбачає забезпечення широкого технічного обслуговування, випробування і спеціалізованої підготовки засобів радіоелектронної боротьби в Україні.

Третя угода, підписана з компанією FRDM, передбачає спільну розробку і виготовлення безпілотного літального апарату, який зможе перевозити та стріляти боєприпасами.

Також раніше німецький збройовий концерн Rheinmetall оголосив про свої плани створити чотири заводи в Україні для виробництва снарядів, військової техніки, пороху і зенітної зброї.

Це вже друга угода, яку Rheinmetall підписує з українською компанією щодо виробництва артилерійських снарядів в Україні.

Читайте також: