Футболіст збірної України провів із дружиною ніч в готелі перед грою Євро, – журналіст

Футболіст збірної України з дружиною в готелі
Футболіст збірної України з дружиною в готелі

Перед першим матчем чемпіонату Європи 2024 проти збірної Румунії (0:3) один гравець збірної України залишив розташування команди Сергія Реброва та переніс ніч у готелі з дружиною. Після цього тренерський штаб вирішив включити його до стартового складу на матч.

Про цей випадок повідомив співведучий програми "ТаТоТаке" Михайло Співаковський.

З того, що я знаю, що багато хто знає у футбольному світі, не може бути ситуації, коли гравець перед першою офіційною грою у фінальній частині Євро йде, коли є заїзд, у сусідній готель на зустріч зі своєю дружиною і там залишається на ніч. Цього не може бути. Якщо це відбувається, у будь-якій нормальній збірній, наприклад Іспанії, Італії, Німеччині, відбувається показова прочуханка, найімовірніше, цього гравця відправляють. У нас ситуація така, що гравець виходить на поле в стартовому складі після цього

Нагадаємо, що збірна України у складі: Лунін - Конопля, Забарний, Матвієнко, Зінченко - Судаков, Степаненко, Шапаренко - Циганков, Довбик, Мудрик, розпочала матч проти Румунії.

Збірна України посіла останнє, четверте місце в групі Євро-2024, поступившись командам Румунії, Бельгії та Словаччини, і не змогла пройти до плей-оф.

Читайте також