Гарріс розкрила плани на президенський термін та вибухи на окупованій території: головне за ніч

Плани Гарріс на президенський термін
Плани Гарріс на президенський термін

У ніч на 24 липня сталися нові обстріли з боку окупантів по Сумщині та Миколаївщині, що викликало повітряну тривогу. Окрім цього, Камала Гарріс розповіла про свої плани на майбутнє, американські виборці вже випередили Трампа на думку про неї. Що ж сталося ще цієї ночі, читайте далі.

Гарріс випереджає Трампа в новому опитуванні

Віцепрезидентка США Камала Гарріс у новому опитуванні Reuters/Ipsos обійшла республіканця Дональда Трампа на два відсоткові пункти. За даними опитування, Гарріс має підтримку 44% респондентів, в той час як Трамп – 42%. Проте різниця в цих показниках знаходиться в межах статистичної похибки 3%.

Трамп може змусити Україну піти на мир у інтересах Росії

В інтерв’ю Time стало відомо, що можливе обрання Дональда Трампа президентом США може призвести до зниження військової допомоги Україні та примусити Київ піти на мирну угоду у вигідних для Росії умовах. Українські посадовці роблять аналіз потенційних наслідків перемоги Трампа, і вважають, що його трансакційний підхід до зовнішньої політики може негативно вплинути на країну.

Камала Гарріс розкрила свої плани на президентський термін

У своєму виступі, Камала Гарріс не лише розкрила свої плани на майбутнє президентства, але і критикувала свого опонента, Дональда Трампа. Вона наголошувала на своєму досвіді колишнього прокурора, який допомагав боротися зі злочинцями та захищав права людей.

В Мелітополі прогриміли вибухи

У ніч на 24 липня в тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області сталося кілька вибухів. Місцеве видання «РІА Мелітополь» повідомило про це. Після першої серії вибухів, окупанти почали активно мобілізувати «екстрені служби». Жителі Мелітополя записали відео, на якому чути звуки вибухів і сигнали нічних сирен.

Читайте також