Генерал-лейтенант розповів, як Atacms вплинули на бойові дії

Ракети Atacms впливають на бойові дії на фронті

Ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко розповів про вплив ракет Atacms на бойові дії на фронті. Він зазначив, що росіяни продовжують стратегічну наступальну операцію на сході і на півдні України, але ракети Atacms наносять удари по місцях скупчення ворога, логістичних місцях і аеродромах, де ворог не очікував такого впливу. Ці ракети є найбільш ефективними в протистоянні з піхотою і легкоброньованими цілями.

Романенко також повідомив, що було здійснено удари по літальних апаратах противника, що знаходяться на аеродромах. Ворог швидко реагує на ці удари, намагаючись роззосередити все боєготове, щоб зменшити свої втрати. Застосування нових елементів, зокрема ракет Atacms з дальністю 300 км, також ускладнює ситуацію для противника.

Також варто зазначити, що Україна отримує озброєння з нового пакета допомоги від США, зокрема ракети Atacms. Радник президента США з національної безпеки підтвердив цю інформацію. Міністр оборони США також обіцяв, що США нададуть Україні стільки ракет Atacms, скільки зможуть.

Читайте також:

  • Atacms для України: Головна інтрига американської допомоги
  • $61 мільярд – наш! Конгрес схвалив допомогу Україні: хто насправді отримає ці гроші?
  • Пакет допомоги від США: яку зброю туди поклали
  • Чи вплине допомога США на хід війни?