Генерал пояснив, чому Росія цілодобово атакує Україну "Шахедами"

Генерал у пояснити, Росія атакує Україну
Генерал у пояснити, Росія атакує Україну

Російські безпілотники "Шахед" продовжують атакувати Україну

Протягом вересня російська армія щодобово запускала ударні безпілотники "Шахед" по території України. Ці акти терору спрямовані на придушення духу українського народу та, у разі невдачі, на помсту.

Таку думку висловив генерал армії України, колишній голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж в інтерв'ю телеканалу FREEДОМ.

"Путін намагається придушити дух і помститися. Він атакує житлові будинки, торгові центри, лікарні та енергетичні ресурси, зокрема перед зимою. Його тактика - тримати людей у напрузі, завдаючи великі руйнування та нейтралізуючи інфраструктуру. Це створює серйозні проблеми для українського народу. І тоді він сподівається, що люди будуть протестувати проти війни та вимагати миру, але на умовах Росії", - заявив Маломуж.

За словами генерала, Путін цим також намагається вплинути на думку світових лідерів, як союзників України, так і на країни глобального Півдня, з метою залучення їх до миру за умови Москви. І це продовжуватиметься, вважає Маломуж.

Захистити Україну від російських безпілотників "Шахед" можна, знищивши пускові установки ворога. За словами генерала, це дозволить убезпечити країну на 90%.

Читайте також

Росія збільшила експорт зрідженого газу
сьогодні, 16:12 9 переглянули
Росія збільшила експорт зрідженого газу