Генштаб повідомив, де ЗСУ завдають найбільших втрат ворогу

ЗСУ завдають найбільших втрат ворогу
ЗСУ завдають найбільших втрат ворогу

Військові заявили, що наразі, не дивлячись на опір українських захисників, ворог продовжує застосовувати авіацію і атакувати на декількох напрямках.

Останні новини  на фронті

За останні 24 години загальна кількість атак від противника склала 96.

Ситуація на Харківському напрямку

Окупанти сьогодні вже шість разів використовували КАБи з території РФ на напрямках Білгорода та Шебекіного Білгородської області. Були обстріляні райони Вовчанська, Нескучного і Липців. Невдалі штурмові дії були проведені також в околицях Вовчанська та поблизу Тихого.

За попередніми даними, ворог втратив сьогодні 59 осіб убитими та пораненими на Харківському напрямку. Кілька окупантів також здалися в полон, вибравши життя замість бессенсувальної смерті.

Ситуація на Покровському напрямку

Продовжуються бої в 14 локаціях на Покровському напрямку, зокрема в районах Сокола, Воздвиженки і Новоолександрівки. Цей напрямок залишається найгарячішим. Ворог також активно використовує авіацію. Сьогодні відбулися авіаційні атаки за допомогою КАБів на Євгенівку, Вовче і Нову Полтавку. Загальна кількість атак противника за добу зросла до 34.

Українські захисники стримують окупантів, завдаючи їм значних втрат. За попередніми даними, ворог втратив 295 осіб на Покровському напрямку, з них 99 - безповоротно. Знищено три броньовані бойові машини, дві гармати, одну одиницю спецтехніки та наземну станцію керування безпілотником. Також пошкоджено три бронемашини і чотири системи противника.

Опівдні ворог здійснив ще дві невдалі спроби атакувати на Курахівському та Придніпровському напрямках. На Придніпровському напрямку російські терористи також скинули шість керованих авіабомб, внаслідок чого постраждали райони Новотягинки, Іванівки і Миколаївки.

На інших напрямках ситуація залишається без змін.

Сили оборони продовжують стримувати ворога і завдають йому найбільшої шкоди на всій лінії фронту.

Нагадаємо, що на Донеччині бригада енергетиків потрапила під російський обстріл.

Читайте також