Герой мему «побачим коли» служить у лавах ЗСУ: що відомо про чоловіка

Герой мему «побачим коли» на службі у Збройних Силах України
Герой мему «побачим коли» на службі у Збройних Силах України

Героєм знаменитого мему "побацим-побацим" є Іван, який зараз служить у Збройних Силах України, в 33 окремій механізованій бригаді. Цю інформацію було повідомлено на сторінці бригади.

За словами його товаришів, Іван закінчив школу у 2014 році, а як тільки йому виповнилося 18 років, він вирішив піти на фронт:

“У період 2016-2019 років він брав участь у захисті нашої країни. Потім, під час повномасштабного вторгнення у Польщі, він знаходився там як працівник. У травні 2022 року він повернувся, щоб знову служити”.

У 2014 році Іван брав участь у Революції Гідності, після чого його арештували. Саме на допиті з'явився відомий мем. 

“Після спроби Януковича змінити курс на проросійський, він вступив у Революцію Гідності. Вже на той час він розумів, що потрібно обирати європейський, цивілізований шлях. Силовики, які намагалися виштовхнути майданівців з площі, мали зв'язки на різних рівнях влади. В районному відділку поліції Тернопільщини знали про його участь. Після повернення вдома, силовики чекали на нього, щоб затримати. І коли це сталося, його запросили на допит. Власне, саме там і народився мем”, - повідомили у бригаді.

Наразі Іван займає посаду навідника самохідної установки M109L в 33 окремій механізованій бригаді. 

Читайте також