Глава Одеської ОВА: З початку повномасштабної війни СБУ перевірила понад 5 тис. людей в області

Голова Одеської ОВА у приміщенні, під час співбесіди
Голова Одеської ОВА у приміщенні, під час співбесіди

СБУ проводить перевірки громадян в Одеській області

Служба безпеки України регулярно проводить перевірки громадян в Одеській області. Про це повідомив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер в інтерв’ю «Главкому».

За його словами, з початку повномасштабної війни СБУ перевірила понад 5 тис. людей.

Батько одного з учасників групи надає інформацію окупантам

Скажу вам по секрету, що нещодавно у нас виявили групу, яка мала відпрацювати певні моменти. Коли затримали цю групу, то виявилося, що батько одного з її учасників повернувся з війни поранений, а його син у цей час за певні кошти шкодить Україні, надає інформацію окупантам

Вигідно розповсюджувати паніку в Україні

Також очільник Одеської військової адміністрації вважає, що комусь вигідно розповсюджувати паніку всередині України, зокрема, на Одещині, стосовно так званої «ПМР» та Гагаузії.

Ви ж розумієте, що про Україну там (в заявах так званої влади «ПМР») жодним чином не йшлося. Натомість Тelegram-канали підхопили Гагаузію, підхопили «ПМР», підхопили Молдову і чомусь знову проблеми їхні поклали на Україну. Розумієте, чому? Все це для того, що комусь вигідно розповсюджувати паніку тут у нас, всередині України, у нас на Одещині

Україна не може впливати на процеси в «ПМР»

Олег Кіпер зауважує, що владі відомо про події всередині «ПМР», але жодної можливості впливати на їхні процеси Україна не має.

Гуцул обговорила співпрацю з Росією

Нагадаємо, голова (башкан) Гагаузії, автономного регіону Молдови, Євгенія Гуцул заявила, що під час своєї поїздки у Росію домовлялася про дешевий газ для Гагаузії напряму від «Газпрому» та про «бонуси до заробітних плат» мешканцям регіону.

Читайте також