Глава Пентагону скасував поїздку у Брюссель через госпіталізацію

Міністр оборони США скасував свою поїздку до Брюсселю через термінову госпіталізацію

Міністр оборони США Ллойд Остін змушений скасувати свою поїздку до Брюсселю, де мало відбутися засідання контактної групи у форматі "Рамштайн", через термінову госпіталізацію. Він мав очолити засідання Контактної групи з питань оборони України у Брюсселі, а потім відбутися засідання міністрів оборони НАТО.

У зв'язку з цим, роль голови засідання передали заступнику міністра оборони Кетлін Хікс, а засідання щодо потреб України в обороні буде проведено віртуально.

Госпіталізація міністра оборони США через проблеми із сечовим міхуром

Міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований через проблеми із сечовим міхуром. Він передав свої обов'язки заступнику міністра Кетлін Хікс і залишається в госпіталі. Раніше Ллойд Остін переніс операцію по лікуванню раку простати і вже мав ускладнення, пов'язані зі своїм здоров'ям.

Скандал щодо не повідомлення Білого дому про госпіталізацію міністра оборони

Спалахнув скандал через те, що Пентагон не повідомив адміністрацію Білого дому про госпіталізацію міністра оборони Ллойда Остіна. Високопосадові особи були шоковані цією новиною. Однак, сам міністр оборони визнав помилку і наголосив, що не має наміру піти у відставку. Президент США Джо Байден підтримав Ллойда Остіна і заявив, що йому все ще довіряє.

Деталі госпіталізації міністра оборони США

Ллойд Остін знаходиться в інтенсивній терапії центру Уолтера Ріда через проблеми із сечовим міхуром. Тривалість його госпіталізації поки що невідома.