"Голівудський дилетант" – Джолі публічно висміяла Бреда Пітта

Голівудська акторка Анджеліна Джолі публічно назвала ексчоловіка Бреда Пітта "голлівудським дилетантом" через виноробню Шато Міраваль у Франції.

Джолі 10 липня подала до суду документи проти Пітта, в яких заявила, що він "побудував" їхній французький винний бізнес. Про це пише Page Six.

"Пітт актор, а не винороб. Він має справу з ілюзіями, а не з брудом і виноградом. Протягом тих років, що він нібито "побудував" свій бізнес, він знімався і з'являвся в десятках фільмів, не кажучи вже про незліченні рекламні виступи, поїздки по всьому світу на кінопрем'єри та відвідини Голлівуду... Хоча Пітт, без сумніву, відвідав виноградники, щоб помилуватися роботою французьких робітників, які дійсно зробили бізнес успішним, Пітт не винороб", заявила акторка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За її словами, Пітт "розграбував" бізнес, витративши мільйони доларів прибутку на легковажні проекти, такі як ремонт студії звукозапису.

Раніше Пітт звинуватив Джолі в тому, що вона таємно продала частину їхнього бізнесу виноробні Château Miraval. За словами актора, колишня навмисно віддала половину акцій російському мільярдеру та власнику Stoli Group Юрію Шефлеру. Пітт був проти співпраці з росіянином та кілька разів відхиляв його пропозицію. Через це актор знову подав на екскохану до суду. Про продаж частини бізнесу актор дізнався 2021 року та запевняє, що його ексдружина навмисно зробила це, аби помститися колишньому за судові тяганини щодо опіки над дітьми.