Голлівудського режисера Пола Хаґґіса заарештували в Італії за звинуваченням у ґвалтуванні

Прокурори італійської провінції Бріндізі повідомили про затримання американського режисера та продюсера Пола Хаґґіса. Він звинувачується у ґвалтуванні та жорстокому поводженні зі своєю жертвою.

За даними слідства, деталі якого поки що не розголошуються, жертва була знайома з Хаґґісом і проводила з ним час. Вона подала на режисера скаргу одразу після того, як їй у лікарні надали необхідну допомогу.

Пол Хаґґіс протягом двох діб змушував молоду іноземку вступати з ним у статевий зв'язок в Остуні, де він брав участь у міжнародному кінофестивалі Allora Fest.

Слідчим вдалося встановити, що Пол Хаґґіс висадив дівчину в місцевому аеропорту Papola Casale, де їй надали першу допомогу, оскільки вона перебувала у тяжкому фізичному та психологічному стані. Потім потерпілу було доставлено до лікарні, де було складено протокол для жертв насильства.

В результаті детального розслідування, проведеного правоохоронцями за фактом звернення, було зібрано докази, що свідчать про те, що Хаґґіс деякий час був знайомий зі своєю жертвою.