Голова Житомирської ОВА оцінив успішність мобілізації в області

Голова Житомирської ОВА оцінив успішність мобілізації в області
Голова Житомирської ОВА оцінив успішність мобілізації в області

Мобілізація на Житомирщині: вересень - не найкращий, але з жовтня все покращиться

Статистика мобілізації на Житомирщині за вересень показала деяке погіршення, але уже з жовтня ситуація повинна повернутися до належного рівня. Про це голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко розповів в інтерв'ю «Главкому».

Бунечко відзначив, що після того, як він повідомив, що плани виконуються, стало значно менше привілегій. Він сподівається, що військовим керівництвом будуть прийняті необхідні рішення найближчими днями.

Попереднє заявлення Бунечка підтверджує, що на Житомирщині намагаються уникнути сутичок і не давати можливості російському ІПСО показувати житомирян як «за людьми бігають по місту, ловлять в торгових центрах…».

Голова ОВА запевнив, що все відбувається цивілізовано в межах законодавства, а роботою ТЦК стежить Державне бюро розслідувань. Він висловив надію, що після погіршення статистики у вересні мобілізація повернеться на належний рівень.

За даними, в середу та четвер, 12 і 13 жовтня, співробітники ТЦК та СП разом з поліцією провели рейди для перевірки військово-облікових документів у чоловіків. Рейдові бригади були помічені біля торгових центрів "Метро" та "Глобал", а також у пабі на вулиці Київській.

Варто зазначити, що фортифікаційні роботи на Житомирщині повністю завершено, і область готова до будь-яких викликів від Білорусі.

Читайте також