Головна потреба - якнайшвидше і справедливо закінчити війну, - Зеленський

Головна потреба - швидке та справедливе закінчення війни
Головна потреба - швидке та справедливе закінчення війни

У своєму зверненні президент України Володимир Зеленський повідомив про проведення нарад та доповідей, які відбулися 2 серпня 2024 року.

Початок дня був присвячений обговоренню військових справ, зокрема, ситуації на фронті, особливо на Покровському напрямку. Президент зауважив, що необхідно посилити відповідь на цьому напрямку і зазначив важливість боротьби українських воїнів.

Також було розглянуто ситуацію в Харківщині та південних областях, а також питання співпраці з Туреччиною у будівництві корветів для України.

Президент провів нараду з командою Міністерства оборони щодо впровадження нових сучасних рішень, які мають сприяти скороченню бюрократії. Ці рішення будуть представлені громадськості незабаром.

Міністерство закордонних справ та міжнародники Офісу Президента розповіли про зовнішньополітичні можливості України завдяки підтримці українців та іноземних громадян. Ця підтримка допомагає збільшувати допомогу для держави та людей і тримати Україну у світовому увазі.

Президент підкреслив важливість єдності всередині України та у світі для перемоги над злом. У серпні очікується більша консолідація народу та міжнародних партнерів, для чого необхідна співпраця уряду та Верховної Ради.

Читайте також