Горить магазин, під завалами можуть бути люди: РФ вдарила по Харківщині (оновлено)

Ворожий обстріл призвів до пожежі в Харківському районі

Сьогодні російські війська вчинили обстріл Харківського району, у результаті чого спалахнули магазин та аптека. Є підозра, що під завалами можуть перебувати люди. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

»Близько 14 години відбувся ворожий обстріл Липців та Малої Данилівки Харківського району. Горить магазин та аптека. Попередньо: під завалами можуть знаходитись люди» - написав Синєгубов у Telegram.

За словами голови ОВА, внаслідок обстрілу села Липці, загинула 14-річна дівчинка, а щонайменше двоє людей постраждали.

»33-річна співробітниця аптеки, яка отримала уламкові поранення, та 16-річний хлопець госпіталізовані», - повідомив Синєгубов.

Раніше президент Зеленський заявив, що українська влада робить все можливе, щоб забезпечити Харкову більше захисту.

Хроніка війни: 777-та доба конфлікту

Вже 777 діб триває повномасштабна війна Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 83 зіткнення. Ворог наніс 11 ракетних та 108 авіаційних ударів, а також здійснив 149 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також було зафіксовано атаку 17 безпілотників типу Shahed.

На Куп'янському напрямку українським захисникам вдалося відбити три атаки противника в районах населених пунктів Кислівка, Іванівка Харківської області та Андріївка Луганської області.

Читайте також:

  • Олег Синєгубов: Харків і область є для Кремля пріоритетом
  • Харків, Суми, Київ… Детальний розбір «нового наступу Путіна»