Група компаній «Нова пошта» змінює назву

Група компаній Nova замість Нової пошти

Група компаній Nova оголосила про зміну свого найменування з "Нова пошта". Ця група покликана забезпечити легку доставку різних речей для життя та бізнесу. Зокрема, вони займаються доставкою посилок, грошей та використовують нові технології. Група компаній Nova виконує спільну стратегію і керується цінностями: швидко, легко, безпечно, людяно і технологічно

"Основна мета групи Nova – забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії Nova реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth" – повідомив Вячеслав Климов, співвласник групи Nova.

Група Nova складається з кількох компаній, зокрема із Нової пошти, яка в Україні здійснює доставку документів, посилок, великих вантажів, а також фрахтових перевезень. У них є велика мережа - 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні. Вони доставляють по країні за 24 години і в межах міста в той самий день.

Також до групи Nova входить Nova Post Europe, яка забезпечує логістичні послуги в Європі. У них є представництва в 11 країнах і 35 тис точок обслуговування. Компанія NovaPay надає фінансові послуги і увійшла до групи Nova. Крім того, Nova Global спеціалізується на глобальному електронному бізнесі, а Supernova Airlines займається міжнародними доставками. ІТ-компанія Nova Digital розробляє програмне забезпечення для групи Nova.

Нова пошта працює на ринку України з 2001 року і є надійною компанією в галузі доставки. Вони також планують відкрити ще 18 нових відділень за кордоном. Група Nova активно використовує нові технології та планує розширювати свої послуги в майбутньому.