Харків знову під ударом: у місті лунають вибухи

У Харкові відбулися атаки російських окупантів

У неділю, 31 березня, російські окупанти знову атакували Харків, про що повідомив мер міста Ігор Терехов. За його словами, у місті лунають вибухи, тому він закликав мешканців перебувати в укриттях. Деталі атаки не були розкриті.

Цю інформацію підтвердив також начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Він закликав жителів Харкова та області бути уважними та перебувати в укриттях, оскільки окупанти продовжують наносити удари.

Сьогодні вночі був пошкоджений енергооб'єкт на Одещині, що призвело до аварійного відключення світла для 10 тисяч споживачів в обласному центрі та прилеглих районах. Також через обмеження подачі електроенергії в Одесі була припинена робота електротранспорту.

Наслідком атаки російських окупантів на Львівщину став загибель одного чоловіка, який став жертвою крилатих ракет. У цілому, вночі на 31 березня російські загарбники атакували Україну дронами та ракетами. Проти них було використано захисні засоби, що призвело до знищення 18 з 27 ворожих цілей.

Також внаслідок обстрілу Харкова 30 березня був пошкоджений житловий будинок у Шевченківському районі, а двоє людей отримали поранення.