«Хлопчик спав в обіймах мами». Що відомо про загиблу мати з немовлям внаслідок удару по Одесі

Удар дроном у Одесі призвів до загибелі матері та її сина

Унаслідок російського удару дроном по багатоповерхівці в Одесі загинули Анна Гайдаржи та її чотиримісячний син Тимофій. Про це повідомив Микола Кулеба, засновник і керівник благодійної організації Save Ukraine, у своєму Facebook.

«Ще одна болюча втрата. Ще одне життя, яке обірвалося... Увечері рятувальники знайшли тіло чотиримісячного малюка, який мирно спав в обіймах мами. Його батько з самого ранку сподівався на диво. Але він втратив і дружину, і дитину. У чоловіка залишилася маленька донька», - йдеться у повідомленні.

З'ясувалося, що загиблі Анна та Тимофій були членами сім'ї священика. Родина цих людей належала до баптистської церкви.

«Під завалами багатоповерхового будинку опинилася Анна Гайдаржі з 4-місячним сином Тимофієм, дочка Миколи Михайловича Сідака, пастора Одеської Пересипської церкви ЄХБ. Чоловік Ані Сергій та дочка дивом залишилися цілими, перебуваючи в сусідній кімнаті», - розповів Роман Медяник, пастор Одеської народної церкви.

Анна та Тимофій загинули під завалами будинку. Втім, чоловіку Анни та їхній дочці вдалося вижити.

Прощання з Анною та Тимофієм відбудеться у вівторок об 11:00 у церкві ОПЦ. Про це повідомили рідні загиблих на своїх сторінках в Instagram.

Також внаслідок удару дрона пошкоджена тепломережа в Одесі, через що 11 будинків, школа та дитячий садок залишилися без опалення.

Російський дрон запустив в Одесу удари

2 березня російські загарбники запустили в Одесу вісім ударних дронів типу «Шахедів». З них 7 були знищені, але один дрон влучив у дев'ятиповерхівку, внаслідок чого стався трагічний інцидент. Відзначимо, що трьох людей, включаючи дитину, вже підтверджено загиблими. В Одесі та області оголошено день жалоби за цими жертвами.