Хвилина мовчання: згадаймо чемпіона України з веслування Дмитра Губанова

Український спортсмен загинув на фронті

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Дмитра Губанова.

На війні загинув чемпіон України з веслування Дмитро Губанов. Про це повідомила пресслужба Національного олімпійського комітету (НОК).

Губанов брав участь у запеклих боях у найгарячіших точках Сходу України. Він загинув 3 серпня під час свого останнього бою.

Дмитро Губанов був багаторазовим чемпіоном України і бронзовим призером чемпіонату Європи серед юніорів. Він почав займатися академічним веслуванням в дитинстві і досяг великих успіхів у цій галузі. На його почті знаходиться звання майстра спорту України.

Губанов служив у лавах Національної гвардії, захищаючи свою країну під час нападу РФ. Він брав участь у боях на сході та півдні України.

28-річний спортсмен залишився двом дорогим людям - доньці та дружині Дарині, яка також займалася академічним веслуванням. Прощання з Губановим відбулося 8 березня у Миколаєві.

Українські спортсмени продовжують виказувати героїзм і пожертву нащадкам війни, вступаючи в боротьбу з окупаційною військовою силою.