Ілон Маск знайшов спосіб компенсувати падіння доходів своєї соцмережі X

Маск планує компенсувати падіння доходів від соцмережі за рахунок політичної реклами

Власник компаній SpaceX, Tesla та соціальної мережі Х Ілон Маск планує компенсувати падіння доходів від своєї соцмережі за рахунок політичної реклами на рік президентських виборів у США. Про це пише видання Financial Times.

За його даними, бізнесмен має намір довести річний прибуток від реклами до $100 млн.

Експерти вважають, що такий крок із боку Маска відповідає його образу "абсолютиста свободи слова". Компанія вже провела масштабний захід за участю сотні потенційних клієнтів у Вашингтоні для просування рекламних послуг. Керівництво Twitter також планує перетворити соцмережу на сучасний глобальний міський майданчик, зручний як для кандидатів, так і для виборців.

Це місце, де політичні партії та кандидати можуть зустрітися зі своїми виборцями, при цьому першочергова увага приділяється безпеці бренду та чесності виборів", - заявили в пресслужбі соцмережі.

Грошовий потік компанії Х залишається негативним

Грошовий потік компанії Х залишається негативним через майже 50% падіння доходів від реклами та великого боргового навантаження, заявив ще влітку Ілон Маск. Після звільнення тисяч співробітників і скорочення витрат на хмарні сервіси Маск повідомив, що компанія скоротила свої неборгові витрати до $1,5 млрд із прогнозованих $4,5 млрд в 2023 році. Крім того, щорічні відстоткові платежі за боргом Twitter становлять близько $1,5 млрд.

Маск висловився про росіян та Путіна

Раніше Ілон Маск знову опинився у центрі скандалу. Він під час трансляції в Х назвав росіян "людьми з особливим почуттям гумору" та Володимира Путіна - "непоганим мужиком".

Мені подобаються ці хлопці. Я не проти отримати російський паспорт потім", - сказав Маск.

Крім того, він зауважив, що йому подобається Путін, якщо упустити його диктаторські якості та імперіалізм.

Маск обурений затриманням блогера в Україні

Також Ілон Маск обурений затриманням проросійського блогера з Латинської Америки та вимаганнями пояснень від президента Володимира Зеленського. Про це він написав під постом Такера Карлсона в соцмережі Х.

Коментарія немає