Ілон Масквіч і таблиця прутні від Арестовича - найкращі меми тижня

Ілон Масквіч і таблиця прутні від Арестовича - найкращі меми тижня

На цьому тижні користувачі соціальних мереж вирішили пожартувати над американським мільярдером, власником Tesla - Ілоном Маском. За допомогою мемів вони весело побавились на його образом.

Зараз ми зібрали найцікавіші приклади цих жартів.

На своїй сторінці в соцмережі Ілон Маск вирішив пожартувати над президентом України Володимиром Зеленським, розмістивши мем з написом: "Коли пройшло 5 хвилин, а ти не попросив мільярд доларів допомоги". Це спричинило обурення серед користувачів.

Крім того, у мережі з'явилися меми про Олексія Арестовича, колишнього позаштатного радника керівника Офісу президента, мера Києва Віталія Кличка та мера Сум з партії "Батьківщина" Олександра Лисенка, якого затримали за отримання хабара.

Якщо ви хочете бути в курсі останніх новин, підписуйтесь на наш телеграм канал - INKORR.

Миналого тижня також були жарти в адресу Арестовича. Після того, як з'явилося відео з його семінару, де колишній радник висловився про жінок, як "істоти, яких слід задушити, не відпускаючи". Це було обурливо, і народна депутатка Інна Совсун написала заяву до правоохоронних органів щодо цього випадку.

Раніше, у мережі також були створені меми про народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" - Нестора Шуфрича, якого посадили у СІЗО. Також не обійшлося без жартів на адресу підсанкційного нардепа Олександра Дубінського, якому оголосили підозру у підробці службових документів, щоб виїхати за кордон.

Читайте також: