Ірина Білик показала милі сімейні моменти з молодшим сином

Ірина Білик показала, як її син робить покупки в українському супермаркеті

Українська співачка та композиторка Ірина Білик опублікувала у соцмережах відео, на якому її восьмирічний син Табріз самостійно здійснює покупки в українському супермаркеті під веселу музику.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ірина Білик (@bilyk_iryna)

«З якого віку треба надавати дітям самостійність?» – підписала відео 53-річна співачка. 

Слід зазначити, що це не перший раз, коли Ірина Білик ділиться в соцмережах зворушливими моментами зі своїм молодшим сином. Вона стала мамою вдруге 8 грудня 2015 року, пройшовши складний шлях через сурогатне материнство. Батьком хлопчика є фотограф Аслан Ахмадов, з яким Ірина була у шлюбі з 2015 по 2021 рік.

Останнім часом співачка рідко ділиться подіями з життя Табріза через війну із Росією. Але вона не забуває, що важливо надавати дітям самостійність з раннього віку. 

Дружина Білик: операція материнства і втеча від окупантів

Ірина Білик народила двох синів – Гліба від попереднього шлюбу з Андрієм Оверчуком і Табріза. Син Гліб також зацікавлений у музиці, зокрема року, й виступає у гурті, де грає на барабанах і гітарі. Він також не забуває про війну в Україні та активно підтримує свою Батьківщину.

Через війну з Росією, Ірина Білик була змушена виїхати разом із сином Табрізом за кордон. Її маєток на Київщині потрапив у зону військових дій. Артистка спочатку шукала притулок у західній Україні, а потім повернулася на Батьківщину після певного періоду.