Італія платить за переїзд іноземця?

Доволі незвичайну пропозицію висунули італійці. Здавалось, багато мігрантів задарма переїдуть до Італії та знайдуть роботу, щоб залишитися в країні. Разом з тим не такі популярні міста просто занедбані та непривабливі для іноземців. Саме до них і “зазивають” італійці.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

В провінції багато занедбаних домівок, та вони дійсно нікому не потрібні. Щоб боротися з розрухою невеликих міст, старі будівлі продають за символічне євро. Головною умовою покупки є ремонт та повне відновлення будинку, які на себе бере покупець. Саме ця умова достатньо дорога. 

Для прикладу в мальовничому місті Презичче в регіоні Апулія місцева влада обіцяє, що буде виплачувати по 30 тисяч євро на купівлю порожнього дому. Новий будинок в тому регіоні коштує близько 25 тисяч євро. 

Дім покинутий і нікому не потрібний, а тому місцева влада зацікавлена дати йому нове життя. Щоб кандидатуру розглянули, потрібно подати заявку та зачекати на відповідь місцевої влади. Далі питання купівлі обговорюються. Наскільки мігранту можливо купити такий будинок, невідомо.