Їв гілки замість їжі: на Черкащині чоловік два тижні блукав лісом

39-річного чоловіка, який зник у Черкасах, знайшли живим та неушкодженим

Пресслужба Поліції Черкаської області повідомила про те, що знайдений 39-річний чоловік, який зник у Черкасах 7 лютого. Загалом у пошуках брали участь поліцейські, лісівники, військові, нацгвардійці та небайдужі громадяни.

Жінка, сестра зниклого, повідомила про його зникнення 8 лютого. Вона розповіла, що чоловік поїхав на своєму автомобілі Renault Duster і не повернувся до дому. Зв'язок з ним також обірвався.

За даними поліції, автомобіль рухався в напрямку міста Сміла. Тому поліцейські розпочали пошуки на території Смілянщини. Працівники лісового господарства неподалік села Балаклея повідомили, що знайшли автомобіль Renault Duster, але чоловіка в ньому не було.

„Згодом до нас надійшла інформація про те, що неподалік села Балаклея, в лісовому масиві працівники лісового господарства виявили Renault Duster, проте чоловіка в машині не було. Тоді до пошуків залучили поліцейських кінологів, працівників Смілянського відділення поліції, небайдужих громадян, військових та нацгвардійців“ - наводить слова правоохоронців пресслужба Поліції Черкаської області.

За два тижні пошукові групи перевірили кілометри лісу, використовуючи при цьому квадрокоптер та тепловізор. І, нарешті, сьогодні, 20 лютого, чоловіка знайшли біля річки Ірдинь. Він був знесилений, але його життю та здоров'ю нічого не загрожувало.

„Він був знесилений, проте загрози життю та здоров'ю немає“ - повідомили медики.

З'ясувалося, що чоловік загубив орієнтир у лісі та не міг знайти шлях до свого автомобіля в незнайомій місцевості. Вижити йому допомогло гілля дерев і трава, яку він їв. Поліція подякувала всім, хто був залучений до пошукової операції.

Крім того, поліція затримала банду, яка планувала вбити депутата облради в Полтавщині. Також розповіли подробиці вбивства українського баскетболіста в Німеччині.